Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 19. mars 2014

Vårvær og hvit verden

Store kontraster - fra deilig vårvær i går til hvit verden i dag. En svarttrost satt utenfor kjøkkenvinduet da jeg sto opp, og satte stemningen i svart -hvitt.
Damene er snart ferdignappet, og det er jeg glad for. Jeg synes det er tungt for hendene, og de synes det er greit en stund. Så begynner blikkene å bli mer og mer triste og tafatte etterhvert som tålmodigheten tar slutt.
Igår fikk jeg skrelt av Dolores det meste. De får alltid kjeks når vi er ferdig - alle sammen. Så også igår. Dolores sprang mot døren, og jeg trodde hun måtte ut. Neida - det var helt tydelig at hun skulle hente Annemor som var ute, for å få henne med på kjøkkenet.
Jeg legger også ut to bilder av Litas valper - jeg får stadig oppdateringer og bildehilsener fra en stolt husse. Det er alltid hyggelig med valpebilder, synes jeg. Nye, fantastiske små individer.





Stemningsbilder fra gårsdagens tur i vårværet.


Ved Ådalselva.





Litas valper.


En søt tispevalp.

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Så söta!
Väntar på att Tyra o Ayla ska löpa, blir nog först i april.