Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 8. mai 2014

Blodspor og ferskspor til bry

Ja, ja, vi kan ikke lykkes hver gang. 
Idag var vi i grunnen ute å kjøre allerede ved sporstarten. Annemor var helt uinteressert, for det viste seg at elgen nylig hadde tråkket over området. Jeg prøvde å ta henne tilbake til sporstarten uten hell, men ville så gjerne at hun på et eller annet vis skulle komme seg til sporslutt. Siste mulighet var derfor å sette henne på sårleiet for å se om hun ville ta opp sporet. Det gjorde hun faktisk, og vi kom oss gjennom. Da ble det selvsagt masse ros, og litt ekstra tid til å kose seg med rådyrkløven.
Deretter tur for alle damene rundt Storetjern og nedom det store (nedlagte?) sandtaket. Nye ferskspor, denne gangen rådyr, og Tingeling klarte ikke å beherske seg. Det ble en liten los, men alle tre var temmelig gira.


Annemor - litt ute av fokus.


Velfortjent?


Storetjern fra nord


Storetjern fra sør


Godlukt





GPS'en var med både på spor og tur idag.