Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 30. mai 2014

Sol og snøsmelting

En varm og solrik dag i går med  uteliv fra morgen til kveld. Ole strever fortsatt med å få hjulene av akslingen på sittegressklipperen. De har rustet helt fast, og nå må nok det bestilles enda flere deler. Gresset gror for hver dag, så nå blir det snart ryddesag og gresstrimmer.
Jeg ryddet i noen av blomsterbedene, og var innimellom nede i et svalt verksted for å sage ut etsede deler til noen brosjer jeg skal lage.
Damene koste seg ute i sola, men måtte vente til kvelden med tur på grunn av varmen.
Vi har hatt en urolig natt med Dolores som har vært inn og ut for å spise gress og kaste opp. Hva hun har fått i seg, vites ikke, men det ble uansett en slitsom natt for alle. Nå har hun roet seg og koser seg i sola.

På Hardangervidda er snøsmeltingen i gang, men 20. mai lå isen fortsatt på store deler av Ossjøen. Masse snø i fjellsidene, men veien er visstnok farbar fra Dagali og helt inn til saueinngjerdinga. Det er sikkert fint der inne nå.


Utsikt over Ossjøen 20. mai. 
Bildet er tatt på høyden etter  Ossjøen fjellstue.

Ingen kommentarer: