Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 30. mars 2015

Påskevær

Snø, regn, slaps og gråvær har tatt oss de siste dagene. Snøen ligger fortsatt, selv om den sakte, men sikkert forsvinner igjen. I går tuslet vi oss rundt jordene her hjemme etter noen gamle rådyrspor, og tok turen bortom saltsteinen. Rådyrene har flekkrevet barken på lauvtrærne som kommer opp, og har tydelig tilhold der.
Tingelings løpetid er under stadig utvikling, og i morgen har vi time hos veterinær for blodprøvetagning. Dolores og Tingeling pleier å være veldig interessert i hverandre under løpetidene, og nå er de så smått i gang med å kurtisere hverandre.
Annemor er en liten vanvittig sputnik om dagen; hun er høyt og lavt, og i uttrettelig aktivitet hele dagen. Om kvelden slokner hun på fanget mitt som en liten baby.

Tingeling og Dolores.


Annemor og Dolores.

Ingen kommentarer: