Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 4. mai 2015

Tid for kalving og feing

De siste dagene har råa, som har beitet her med bukkekalvene sine, forsvunnet. De to kalvene var her for 3 dager siden, men de to siste dagene har jeg bare sett den ene. Jeg tipper det er nye kalver på gang, for hun har vært temmelig trinn rundt magen nå.
Lørdag beitet han på jordet med restene av basthornet hengende rundt hodet i blodige slintrer. Igår kom vi over det ene feiestedet etter det andre. På et sted stoppet Dolores, helt oppslukt, og sto på bakbeina for å lukte oppover en tynn liten furupinne. Den var det blodflekker på, og Tingeling kastet seg på og ville spise hele feiebusken. Da kunne ikke Annemor være dårligere, og kastet seg på, hun også. Veien hjem ble slitsom, for alle tre hadde rådyrlukt i nesa og var helt gærne.

Den ene bukken beitet nede ved tjernet i går. 
Annemor satt i vinduskarmen og gikk bananas da hun fikk se han.
Det ble så mye lyd fra alle tre, at jeg måtte avslutte en telefonsamtale.











Dolores og Tingeling.


Alle tre, helt oppslukt.


Nok et feiested


Tingeling.


Annemor og Tingeling.

Ingen kommentarer: