Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 6. februar 2017

Avls- og oppdretterpriser til Kennel Tante Else

På årsmøtet til Follo Østfold Dachshundklubb sist fredag, kunne Kennel Tante Else motta følgende priser for Dolores' kull i 2013 og Tingelings kull i 2015:


JAKTAVLSPRIS I BRONSE
for
Benkemyras ZL Dolores

VILTSPORAVLSPRIS I BRONSE
for
Mirkagårdens Tingeling

JAKTOPPDRETTERPRIS I BRONSE
for
Kennel Tante Else

VILTSPOROPPDRETTERPRIS I BRONSE
for
Kennel Tante Else


Kennel Tante Else har ikke produsert mange valper, og det kommer vi nok heller ikke til å gjøre. Vi vil ha noen få, men virkelig gode kull. Et viktig kriterium er at vi kun produserer valper, som vi kunne tenkt oss å ha selv. Penger er et uinteressant tema for oss.
Derfor er det ekstra moro at disse prisene er for de to kullene til Dolores og Tingeling. Dolores får sin Jaktavlspris for 3 av 5 valper som er blitt stilt på prøve.
Tingeling får sin Viltsporavlspris for 5 av sine 6 valper, som er Godkjente Ettersøkshunder. Jaktprøveresultatene til valpene hennes blir det nok flere av, enn Ester og Pyttsan, som hittil har vært på prøve.
Til sammen er også Kennel Tante Else stolte mottagere av både Jaktoppdretterpris og Vilsporoppdretterpris i Bronse. 

Vi takker alle flinke og engasjerte valpekjøpere.
















Ingen kommentarer: