Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 26. mai 2017

Blodspor og tur til vakre Hedemarken

Blodspor for Tingeling og Sang i går; Tingeling briljerte, mens Sang var litt ute å kjøre. Tingeling er sikker, rutinert og spornøye, og i går var det en fryd å gå bak å se hvordan hun løste oppgavene.
Sang er en ung og helt uforbeholden herremann, som interesserer seg for det meste på sin vei. Det meste skal sjekkes og han er ikke lett å lese. Han ringet suverent i første vinkel, men var ellers stadig av for å sjekke saker og ting. Han jobbet bra i siste vinkel, og krysset stien uten å begynne å springe på den. Han tok siste strekke mot sporslutt med sikker mine, og var riktig så fornøyd med seg selv da han fant klauen.
Deretter ble det en liten tur på mor og datter, Dolores og Annemor, før vi reiste til Hamar og Stange.
Det er mange år siden jeg bodde på Hedemarken, men det er fint å komme tilbake å se de store flotte gårdene med vidstrakte jorder og åpne landskap.


SANG









TINGELING







Dolores og Annemor.


Utsikt mot vakre Mjøsa.


Stange kirke.


Gillundstranda, Stange.


En av de mange flotte alléene.


Del av den gamle prestegården til Stange kirke.


Besøk av bukken vår i går kveld.

Ingen kommentarer: