Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 13. mai 2015

Fra gjøremål til gjøremål

De siste dagene hart vært travle, og sammen med stresset, kom en kraftig forkjølelse. Søndag var jeg dommer på Follo Østfold Dachshundklubbs ordinære sporprøve, og returnerte til Igsi gård igjen i går ettermiddag for å delta på medlemstreff i øsende regnvær.
Annemor var med for å delta på ringtrening og for å treffe andre hunder og mennesker. Hun er jo en liten landsens jente, som ikke driver og menger seg stort med andre.
Da hun kom hjem, var det full fart en liten stund, før hun sloknet sammen med Tingeling i fanget mitt på gulvet. For en aktiv liten dame, som er uttrettelig på beina fra hun står opp til hun legger seg, er det godt å hvile seg.
Igår gikk vi tur her hjemme før Annemor og jeg skulle dra, og Tingeling fortapte seg nok en gang over en fugledritt på gresset.Igsi gård med seierspall og alle dommerne samlet.Liten Annemor.


Ringtrening for store og små.

Dolores undersøker Tingeling, som ruller seg på fugledritt.
God og rund mage.

Her er det Annemor som er tilskuer.

Ingen kommentarer: